Menu Luk

NBE Biobrændselsanlæg

Pillefyr / stoker med lav C02 udledning

Ønsker du en varmekilde med den laveste CO2 udledning, skal du vælge et biobrændselsanlæg.

Vi forhandler NBE produktserierne under navnene RTB (Ready to Burn), Woody, Scotte og Scotte Plus. NBE Production er markedsførende inden for produktion af træpillefyr  / stokere og har således mere end 50.000 anlæg i drift i det meste af verden.

Effektiv rengøring og sommerfyring

NBE gør det let for dig at være ejer af et træpillefyr, fordi det meste er standard. I kraft af kompressorens effektive rengøring af kedel og brænder, komprimeres asken fra de nedbrændte træpiller. Det betyder blandt andet for dig, at askeskuffen ikke skal tømmes særlig ofte. Med en lille vandmængde i kedlen, får du hurtigere varme og en mere økonomisk sommerdrift af fyret.

Styr på fyret med StokerCloud

Det skal være nemt, bekvemt og økonomisk fordelagtigt at købe / eje et NBE – produkt. Derfor bestræbes det at deres produkter, herunder online koncepter, skal være de absolut bedste og samtidig mest innovative på det globale marked for træpillefyr til privatmarkedet og små- og mellemstore virksomheder/institutioner.

Fyret styres via en 10″ Remote skærm, som kan placeres op til 30 m væk. Der kan desuden tilkobles flere skærme ved behov. Det giver en let tilgængelig styring og et godt overblik.

Flere og flere overlader driften af deres anlæg til os som professionel partner via indgåelse af servicekontrakter. Det fungerer effektivt – netop i kraft af den udviklede StokerCloud-løsning. Her kan styring af fyret foretages online.

Kontakt os for en professionel vurdering af dit varmebehov og få et uforpligtende tilbud på et biobrændselsanlæg.